Te koop: Vogelhuisjes, insectenhotels, legpuzzelblad, klik hier -- 17 augustus Springkussenfestival, klik hier -- 10 september Herfst Weidebliktocht, klik hier -- 10 september weer Bingo in de Weideblik, klik hier -- 12, 13 en 14 september beginnen de schilderlessen weer, klik hier -- 30 september, 1 en 2 oktober Quilt en Keramiek tentoonstelling, klik hier -- 4, 5 en 6 november19e boeken- platen- en cd-markt, klik hier -- OPROEP Klaverjassers gezocht !, klik hier -- OPROEP Alle wijkbewoners, klik hier -- OPROEP Darters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier

Paasknutselmiddag

Paasknutselmiddag op woensdagmiddag 6 April

Woensdagmiddag was er weer een gezellige Paasknutselmiddag in wijkgebouw De Weideblik.

In de grote zaal konden kinderen mooie Paasversieringen maken.

Ze konden kiezen uit de volgende knutselactiviteiten:

Een paashaas van een houten blok, een mooie paasmand, een paashaas een met een mandje

De kinderen mochten zelf kiezen of ze een, twee, drie of alle vier versieringen wilden maken.

In het lokaal van de knutsel en timmerclub konden de kinderen iets moois van hout knutselen.

Ze konden o.a. een rendier maken en deze schilderen.

Van al dat knutselen en harde werken krijg je natuurlijk wel trek in iets lekkers.

Daarom even een pauze en kregen de kinderen een beker ranja met een lekker paaskoekje erbij.

Het was een gezellige knutselmiddag en alle kinderen hebben heel goed hun best gedaan om iets moois te maken!

Alle clubleiders en leidster die de knutselwerkjes bedacht hebben en allen die deze middag geholpen hebben, heel hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Jos Diphoorn,