Nieuws: -- In memoriam Hennie Hilberts-Gritter , klik hier -- Voor alle vaste activiteiten en evenementen => zie "Agenda" -- Oproep jeugdige timmeraars en knutselaars, in de leeftijdsgroep van 10 t/m 13 jaar, klik hier -- Foto's Weidebliktocht van 10 maart, klik hier -- Verslag Compostactie van 17 en 24 maart, klik hier -- Verslag Paaseieren zoeken van 1 april, klik hier -- Verslag Koppeldarttoernooi van 8 april, klik hier -- Verslag Koningsdag van 27 april, klik hier -- Koppelklaverjassen op 1, 8, 15, 22 en 29 mei, klik hier

Overlijdensbericht

Eind maart is totaal onverwachts ons erelid Hennie Hilberts overleden.

Hennie was sedert 1982 actief voor onze vereniging. Eerst alleen als penningmeester van de kaartclub, later hielp Hennie ook mee met de wandeltochten, de Koninginne- en Koningsdagen en ook kon je Hennie vinden als hulp bij de zomerspelen. Zij heeft de verschillende werkzaamheden altijd op een correcte en zorgvuldige wijze vervuld.

Zij was voor onze wijkvereniging een persoon, die bescheiden en met een luisterend oor haar werk deed.

Wij hebben haar nog nooit kwaad horen spreken over anderen. Hennie vond dat iedereen mag zijn zoals hij is. Voorwaar een geweldige instelling.

Zij ontbrak nooit bij onze reisjes en de feestavonden voor onze vrijwilligers. In het begin altijd met haar man Henk en later na zijn overlijden samen met haar zus Marietje.

Voor ons was Hennie een pracht mens, die veel te vroeg is heengegaan.

Het Bestuur van de wijkvereniging de Weide is Hennie veel dank verschuldigd voor haar uitstekende werk voor onze vereniging, waarvoor ze verleden jaar met recht is benoemd tot erelid van onze vereniging.

Onze gedachten gaan uit naar haar kinderen Bert en Marcel, aanhang en verdere familieleden en wensen hun de komende tijd veel sterkte toe.

In dankbare herinnering,

Namens het Bestuur van de wijkvereniging de Weide,