Te koop: Vogelhuisjes, insectenhotels, legpuzzelblad, klik hier -- 14 mei van 13:30-16:00 Presentatie MMV (voorheen Moermanvereniging) met als thema Medicinale paddenstoelen bij tumorbehandelingen, entree gratis voor alle geïnteresseerden. -- 1 juni Zomerworkshop armbandjes maken voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, klik hier -- 17, 18 en 19 juni 18e boeken- platen- en cd-markt, klik hier -- LET OP: de Kinderbingo van 2 juli van 14:00-16:00 gaat NIET door en wordt verplaatst naar 24 september, klik hier -- 12, 13 en 14 september beginnen de schilderlessen weer, klik hier -- OPROEP Klaverjassers gezocht !, klik hier -- OPROEP Alle wijkbewoners, klik hier -- OPROEP Darters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier -- Toneelnieuws, klik hier -- Verslag compostactie van 12 maart, klik hier -- Verslag paasknutselmiddag van 6 april, klik hier -- Verslag paaseieren zoeken van18 april, klik hier -- --

Inhoud:

2022-01-12 De algemene corona-regels blijven van kracht
2022-01-10 Uitbreiding fietsenstalling.
2021-11-06 Van de klaverjasvereniging: Klaverjassers gezocht.
2021-08-08 Van de voorzitter van de activiteitencommissie

De algemene Corona-regels blijven van kracht:

• Bij binnenkomst handen ontsmetten

• Schudt geen handen.

• Nies in je elleboog.

• Gebruik papieren zakdoekjes, doe deze in de geplaatste afvalbakken.

Uitbreiding fietsenstalling.

Het nieuwe jaar is goed begonnen want een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. De gemeente is gestart met de uitbreiding van de capaciteit van de fietsenstalling. De huidige stalling heeft ruimte voor een paar fietsen en ligt ook wat uit het zicht en het kwam met enige regelmaat voor dat de duurdere fietsen daar werden ontvreemd. Daarom heeft de wijkvereniging een aantal jaren terug zelf een ruimte naast het wijkgebouw voor zien van een hekwerk met slot. Maar ook dat is niet voldoende gebleken. Nu wordt voor het raam van de ontmoetingsruimte een flinke uitbreiding van de fietsenstalling gerealiseerd en het voordeel is dat wij vanuit onze meest gebruikte ruimte een goed zicht hebben op de fietsenstalling, waardoor de kans dat een fiets daar gestolen wordt een stuk kleiner is.

Oproep van de Klaverjasvereniging.

Oproep van de Activiteiten commissie

De Activiteiten Commissie is naarstig op zoek naar mensen, die zich gemiddeld acht uurtjes per maand in willen zetten voor de activiteiten die wij organiseren. Verder vergaderen wij ongeveer tien keer per jaar.

Om alle activiteiten draaiende te houden is het van groot belang dat er nieuwe, jonge en enthousiaste vrijwilligers bij komen. Wij zoeken enthousiaste mensen die een aantal keren per jaar een dag of middag/avond willen helpen bij een van onze activiteiten zoals: Koningsdag, koekjesbakken, kinderbingo, paaseieren zoeken, Sinterklaasfeest, oliebollen bakken, enz. enz.

Wij, van de wijkvereniging, zouden het jammer vinden als activiteiten niet meer georganiseerd kunnen worden omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Daarom doen wij hierbij een oproep: Mensen die de wijkvereniging en de jeugd uit onze wijk een warm hart toe dragen, willen wij vragen om zich op te geven als vrijwilliger.

Wij hopen op veel reacties.

Met vriendelijke groeten,

Jos Diphoorn,