Laatste nieuws: Cursus "Klik en Tik", Kinderbingo komt weer terug, Theatergroep Het Masker, "Van de voorzitter" klik hier -- Voor alle vaste activiteiten en evenementen => klik hier -- 9 november Bingo -- 16 en 17 november Boeken-, platen- en cd-markt, klik hier -- 23 november Intocht en Feest Sinterklaas, klik hier -- 1 december Darts Koppeltoernooi, klik hier -- Kijkt u alweer uit naar die overheerlijke oliebollen voor de jaarwisseling, bestel vóór 28 december!, klik hier -- Kinderbingo op zaterdagmiddag 4 januari 2020, klik hier -- Nieuwe cursussen Schilderen beginnen weer op 6 en 8 januari 2020, klik hier -- Foto's Wandeltocht van 21 september jl, klik hier -- Verslag en foto's koekjesbakken bij bakkerij Bosch van 26 oktober jl, klik hier --

Lidmaatschap
Zowel personen binnen als buiten de Weide kunnen lid worden van Wijkvereniging de Weide. Het lidmaatschap geldt voor alle inwonende gezinsleden.
Het verenigingsblad Weidenieuws wordt gratis huis aan huis verspreid in het gebied van de Weide.

Contributies
Op de Algemene Ledenvergadering van 16 maart 2009 zijn de contributies als volgt vastgesteld:

Jaarleden 1 januari t/m 31 december €14,00
Jaarleden 1 januari t/m 31 december (incasso) €12,00
Jaarleden 65+ 1 januari t/m 31 december €10,00
Jaarleden 65+ 1 januari t/m 31 december (incasso) €  8,00
Seizoenleden 1 augustus t/m 31 juli €14,00
Seizoenleden 1 augustus t/m 31 juli (incasso) €12,00
Seizoenleden 65+ 1 augustus t/m 31 juli €10,00
Seizoenleden 65+ 1 augustus t/m 31 juli (incasso) €  8,00

Jaarleden en seizoenleden
Jaarleden zijn leden die rond de jaarwisseling lid zijn geworden.
Seizoenleden zijn leden die halverwege het jaar lid zijn geworden.
Het enige verschil tussen jaarleden en seizoenleden betreft dus het moment van inschrijving.

Contributie-inning
Van de jaarleden wordt de contributie geheven in de eerste week van februari.
Van de seizoenleden wordt de contributie geheven in de eerste week van september.
Acceptgiro kaarten worden dan verstuurd en de automatische incasso vindt plaats.

U bent 65 jaar geworden
Als u als ingeschreven lid 65 jaar bent geworden, heeft u recht op een verlaagde contributie.
U moet altijd zelf even contact opnemen met de ledenadministratie om de wijziging te melden.

Lidmaatschap, koppeling aan een activiteit
Als u deelneemt aan een door de wijkvereniging georganiseerde activiteit dan dient u lid te zijn van de vereniging. U betaalt dan de bovenvermelde contributie en een bijdrage voor het deelnemen aan de door u gekozen activiteit bijv. volleybal, badminton, toneelspelen, jeugdclub, kaarten, sjoelen, biljarten, darten enz.

L.W. Kuipers,
e-mail: ledenadministratie@wijkverenigingdeweide.nl